Installatietechniek voor de food sector
In de voedingsmiddelenindustrie spelen klimaatsystemen een kritieke rol. De kwaliteit van uw eindproduct is afhankelijk van de kwaliteit van de luchtbehandelings- en koelsystemen in uw productieruimte. Zo kan een te hoge luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen in de koeling uit hygiënische oogpunt funest zijn en de voedselveiligheid in gevaar brengen.
![voedingsmiddelenindustrie 750x374](https://www.heinenhopmaninstallaties.nl/wp-content/uploads/2017/06/voedingsmiddelenindustrie-750x374.png)
Een betere microbiologische luchtkwaliteit
Met een expertise in de voedselverwerkende industrie verzorgen wij een perfect binnenklimaat en kwalitatieve koeling voor productiehallen, high-care ruimtes, bereidingsruimtes, verpakkingslijnen, koel- en vriescellen en opslagmagazijnen. Dankzij een hygiënisch ontwerp, hygiënische materialen en goede over- en onderdruk hiërarchie kunnen we een hoge microbiologische luchtkwaliteit realiseren. Zo bent u verzekerd van optimale klimaatcondities en hygiëne en kunt u uw klanten producten van de hoogste kwaliteit garanderen. Uw bedrijfszekerheid is voorwaarde nummer één.
HACCP-proof
Onze koelinstallaties voldoen aan de wettelijke eisen die er voor koel- en vriesproducten worden gesteld. Zo werken we alleen met producten die voldoen aan de HACCP richtlijnen in de voedingsindustrie. Goede isolatie en antibacteriële coating zorgen voor hygiënische en goed afgesloten koel- en vriesruimtes, zodat uw etenswaren in optimale conditie blijven.
Energiezuinig
Wij passen in onze installaties zoveel mogelijk duurzame technieken toe zoals warmteterugwinning, warmte- en koude opslag en natuurlijke koelmiddelen. In vergelijking met conventionele klimaatinstallaties worden de operationele kosten dankzij toepassing van duurzame technieken drastisch verlaagd.